Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
  • Garance aktuálnosti

 

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Do not fill this:

Zpracování živočišných produktů na farmě: Úvod do problematiky

18.6.2013, , Zdroj: Verlag Dashöfer

3.10.1 Zpracování živočišných produktů na farmě: Úvod do problematiky

Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

Prodej potravin v super- a hypermarketech v České republice se, i přes ujišťování jejich public relations o prodeji výrobků vysoké kvality všem zákazníkům, zaměřuje na získání a udržení co největšího podílu na trhu. Z tohoto důvodu se v jejich regálech objevují velice často potraviny, jejichž výrobci porušují legislativní předpisy. Záměrně neuvádím, že je nesplňují, neboť dodavatelé si jsou velmi často vědomi, že se dostávají do sporu se zákony a vyhláškami. Vede je k tomu snaha o udržení se na trhu. Vzhledem k přebytku výrobních kapacit (přestože mnoho výrobců své

Přístup k tomuto dokumentu mají jen předplatitelé modulu:
PotravinyInfo.cz
 +420 222 539 333  info@potravinyinfo.cz

VÝHODY PŘEDPLATNÉHO

  • Více než 250 dokumentů z oblasti výroby potravin a jejich uvádění na trh.
  • Každý měsíc nové nebo aktualizované články psané autorským týmem.
  • Stovka právních předpisů v úplném (konsolidovaném) znění.
  • Garance aktuálnosti a správnosti.
  • On-line semináře a jejich videozáznamy zdarma.
  • Bezplatný odpovědní servis.
     
     Napište nám
     Beru na vědomí, že tento formulář neslouží pro zadávání odborných dotazů, ale pro zasílání Vašich podnětů a postřehů k fungování portálu. Pro zadávání odborných dotazů prosím používejte tento formulář. Děkujeme za pochopení.
     Děkujeme, na Váš podnět budeme reagovat do 24 hodin v rámci pracovního týdne.
    Do not fill this: