Potravinářská komora ČR a Ministerstvo zdravotnictví ČR potvrdily spolupráci v oblasti zdravého životního stylu podpisem Deklarace ke zdravému životnímu stylu
26.8.2022, Zdroj: FoodDrinkEurope
Prodej hotových pokrmů do vlastní nádoby spotřebiteleQ&AGarance
18.10.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Nápojová brčka ve stravovacích zařízeníchQ&AGarance
15.8.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: SledovatelnostGarance
1.8.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Údržba zařízeníGarance
8.8.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Čištění potrubí pro pitnou voduQ&AGarance
29.12.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Udržování chladírenského řetězceGarance
25.4.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Kontaminace pracovních oděvů alergenyQ&A
7.5.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Mikrobiální rizika z potravin neživočišného původuZáznamGarance
12.5.2020, Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:39:51
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Požadavky na surovinyGarance
20.12.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Prodej čerstvých bylinek a HACCPQ&AGarance
1.11.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Dřevěné stoly v provozovně stravovacích služebQ&AGarance
14.6.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Upozornění pro provozovatele stravovacích služeb a dovozce materiálů a předmětů pro styk s potravinami
2.1.2020, Zdroj: Hygienická stanice hl. m. Prahy
Správná praxe ve stravovacích službách: Školení personáluGarance
30.5.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zacházení s vejci ve vinném baruQ&AGarance
8.9.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pražští hygienici kontrolují sledovatelnost a značení masa v pražských restauracích
8.2.2019, Zdroj: Hygienická stanice hl. m. Prahy
Správná praxe ve stravovacích službách: Osobní hygienaGarance
23.5.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zchlazování a regenerace pokrmů v kuchyniQ&AGarance
23.11.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skladování a prodej balených nápojů a HACCPQ&AGarance
14.12.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Kvalita vodyGarance
18.4.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Darování hotových pokrmů na dobročinné účelyQ&A
30.1.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Výroba ledu a HACCPQ&AGarance
7.11.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Pomocné návody, pokyny a příručkyGarance
8.11.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Bezpečné teploty pro úpravu masa k přímé spotřeběQ&A
24.11.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Bezpečné zacházení s odpadyGarance
21.2.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Požadavky na zdravotní stav zaměstnancůGarance
16.5.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Fyzikální a radiační rizika z potravin a pokrmůGarance
18.7.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Kontrola škůdcůGarance
21.3.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Legislativní požadavkyGarance
1.11.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Chemická rizika z potravin a pokrmůGarance
11.7.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Sanitace ve stravovacím zařízení (čištění a dezinfekce)Garance
28.3.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Odborná způsobilost v některých oborech ochrany veřejného zdravíGarance
12.7.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Základní požadavky na výrobnu potravinQ&AGarance
28.7.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky na skladování a prodej potravinGarance
10.9.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Mikrobiologická rizika z potravin a pokrmůGarance
20.6.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Chemické látky v potravinách a hodnocení jejich rizikovostiGarance
24.10.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Nové doporučené výživové dávky EFSA: ChlorGarance
11.8.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Nejčastější problémy a chyby při implementaci postupů založených na principu HACCP v zařízeních společného stravováníGarance
22.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Rizika spojená s konzumací potravin neživočišného původuGarance
16.4.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zákon o ochraně veřejného zdraví - 3. částGarance
23.10.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Infrastruktura a vybavení stravovacích služebGarance
13.12.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pitná voda a nové požadavky pro provozovatele potravinářských podniků, kteří jsou zároveň osobou, která dodává pitnou vodu pro veřejnou potřebuGarance
14.8.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pitná voda v potravinářských provozovnáchGarance
18.9.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zákon o ochraně veřejného zdraví - 1. částGarance
9.10.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zákon o ochraně veřejného zdraví - 2. částGarance
16.10.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Nové doporučené výživové dávky EFSA: Hlavní nutrientyGarance
30.1.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Nové doporučené výživové dávky EFSA: SodíkGarance
18.8.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Bezpečné zacházení s potravinamiGarance
14.2.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Nové doporučené výživové dávky EFSA: Minerální látkyGarance
17.4.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj: