Produkce vajec na farmě: HACCP pro třídění vajecGarance
1.10.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Produkce mléka a mléčných výrobků na farmě: Systém kritických bodů pro zpracování mlékaGarance
3.12.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Hygienické požadavky na výrobu: Maso a masné výrobkyGarance
4.11.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
HACCP: Systém kritických bodůGarance
18.11.2012, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Produkce masa a masných výrobků na farmě: Systém kritických bodů pro masnou výrobuGarance
2.7.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Zavádíme HACCP: Případová studie pro výrobu hotových jídelGarance
21.4.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Produkce masa a masných výrobků na farmě: Systém kritických bodů pro zpracování masaGarance
2.7.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Hygienické požadavky na výrobu: Mléko a mléčné výrobkyGarance
16.12.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na programy nezbytných předpokladů (PNP) a postupy založené na zásadách HACCPGarance
15.11.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na správnou hygienickou praxi a postupy založené na zásadách HACCP, včetně otázek zjednodušení/pružnosti jejich provádění v některých potravinářských podnicíchGarance
1.11.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
854/2004, Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (ES), kterým se stanoví zvláštní pravidla pro organizaci úředních kontrol produktů živočišného původu určených k lidské spotřebě, k 1. 1. 2019Archiv
1.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
2024/1141, Nařízení Komise (EU), měnící zvláštní hygienické požadavky na některé maso, produkty rybolovu, mléčné výrobky a vejceGarance
27.5.2024, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Pokyny EU k darování potravinGarance
9.1.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Státní zdravotní dozorGarance
19.7.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Pokyny k podmínkám dovozu/tranzitu a kontrolám některých směsných produktůGarance
4.4.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
2019/627: Prováděcí nařízení Komise (EU), kterým se stanoví jednotná praktická opatření pro provádění úředních kontrol produktů živočišného původu určených k lidské spotřebě v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/625Garance
6.6.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
289/2007 Sb., Vyhláška o veterinárních a hygienických požadavcích na živočišné produkty, které nejsou upraveny přímo použitelnými předpisy Evropských společenství, ve znění účinném k 1.7.2023Garance
1.1.2007, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Certifikace - význam a současný stavGarance
26.3.2012, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
1069/2009, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) o hygienických pravidlech pro vedlejší produkty živočišného původu a získané produkty, které nejsou určeny k lidské spotřebě, k 15. 7. 2019Garance
15.7.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
853/2004, Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (ES), kterým se stanoví zvláštní hygienická pravidla pro potraviny živočišného původu, k 28. 10. 2021Garance
28.10.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
882/2004, Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (ES) o úředních kontrolách za účelem ověření dodržování právních předpisů týkajících se krmiv a potravin, k 1. 1. 2019Archiv
1.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
51/2019 Sb., Nález Ústavního soudu ze dne 18. prosince 2018 sp. zn. Pl. ÚS 27/16 ve věci návrhu na zrušení některých ustanovení zákona 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisůGarance
21.2.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
166/1999 Sb., Zákon o veterinární péči a o změně některých souvisejících zákonů (veterinární zákon), ve znění účinném k 1.1.2024Garance
1.1.1999, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus
Bioprodukce a biopotravinyZáznamGarance
8.10.2020, Verlag Dashöfer, Délka videa: 02:53:22
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus
2017/625, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) o úředních kontrolách, k 28. 1. 2022Garance
28.1.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: PotravinyInfo.cz | PotravinyInfo.cz Plus