dnes je 29.9.2022

Produkce vajec na farmě: HACCP pro třídění vajecGarance

1.10.2013, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

HACCP: Systém kritických bodůGarance

18.11.2012, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Hygienické požadavky na výrobu: Maso a masné výrobkyGarance

4.11.2014, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Firemní dokumentaceGarance

30.8.2011, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny EU k darování potravinGarance

9.1.2018, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Státní zdravotní dozorGarance

19.7.2016, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Certifikace - význam a současný stavGarance

26.3.2012, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Bioprodukce a biopotravinyZáznamGarance

8.10.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 02:53:22

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus
Nahrávám...
Nahrávám...