dnes je 1.7.2022

Zavádíme HACCP: Postup zavádění systémuGarance

27.1.2015, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výroba ledu a HACCPGaranceQ&A

7.11.2019, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej čerstvých bylinek a HACCPGaranceQ&A

1.11.2018, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobceGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Potvrzení diagramu výrobního procesu za provozuGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zavádíme HACCP: Uplatnění základních principůGarance

9.12.2014, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Stanovení ověřovacích postupůGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Musí být uklízečka součástí týmu HACCP?GaranceQ&A

31.7.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

HACCP: Systém kritických bodůGarance

18.11.2012, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

HACCP pro výrobu sušeného ovoceQ&A

20.8.2020, Ing. Tomáš Čapek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky standardu IFS logistics, verze 2.2Garance

1.1.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Alergeny v potravinách 02: Alergeny ve výrobě potravinGarance

4.2.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Systém HACCP pro výrobu přídatných látekGaranceQ&A

19.2.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zavádíme HACCP: Úvod do problematikyGarance

11.11.2014, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Hygiena potravin: Úvod do problematikyGarance

16.9.2014, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Hygienické požadavky na výrobu: Maso a masné výrobkyGarance

4.11.2014, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Produkce vajec na farmě: Legislativní východiskaGarance

30.7.2013, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

ISO 22000/FSSC 22000Garance

23.1.2018, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Produkce vajec na farmě: HACCP pro třídění vajecGarance

1.10.2013, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Bezpečnost potravin ve stravovacích provozechZáznamGarance

25.4.2022, Ing. Lucie Janotová, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 02:01:09

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Výroba džemů a sirupů a povinnost zavést HACCPGaranceQ&A

30.9.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Upozornění na plánovanou kontrolu SZPIGaranceQ&A

22.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zavedení dokumentaceGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Listerie, listerióza a výroba potravinGarance

1.7.2009, Dr. Ing. Miroslav Čeřovský, Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování a prodej balených nápojů a HACCPGaranceQ&A

14.12.2021, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Teploty masa a masných výrobků pro monitoring HACCPGaranceQ&A

14.9.2017, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Stanovení kritických bodůGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...