dnes je 19.3.2024

Příklady označování: Čerstvé ovoce a zeleninaGarance

13.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny pro řešení mikrobiologických rizik u čerstvého ovoce a zeleniny v prvovýrobě prostřednictvím správné hygienyGarance

5.9.2017, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování skořápkových plodůGaranceQ&A

18.10.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pecky ve spotřebitelském balení švestekGaranceQ&A

20.12.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení alkoholického nápoje s výluhem z pomerančové kůryGaranceQ&A

22.2.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Falšování výrobků z ovoceGarance

25.9.2018, Ing. Helena Čížková, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Příklady označování: LahůdkyGarance

1.10.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Monitorování niklu v potravináchGarance

8.7.2016, Evropská komise, Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinné uvádění seznamu složek a výživových údajů na etiketách alkoholických nápojůGarance

27.6.2017, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Standard IFS Logistics, verze 2.2Garance

27.11.2018, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny EU k darování potravinGarance

9.1.2018, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Návrh vyhlášky o požadavcích na pokrmyGarance

9.11.2021, Ministerstvo zemědělství ČR, Zdroj: Verlag Dashöfer

Standard IFS Food verze 7Garance

27.4.2021, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Časté chyby v označování potravinářských produktůGarance

20.6.2023, doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Státní zemědělská a potravinářská inspekceGarance

2.9.2014, Ing. Bedřich Škopek, CSc, Doc. Ing. Kamila Míková, CS, Zdroj: Verlag Dashöfer

Uhlíková stopaGarance

14.3.2024, Ing. Pavla Blackmore, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...