dnes je 16.1.2025

Skladování suchých potravinQ&AGarance

23.5.2018, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování suchých potravin IIIQ&AGarance

19.5.2020, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky na skladování a prodej potravinGarance

10.9.2019, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování suchých potravin IIQ&AGarance

5.12.2019, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Je povinnost uvádět na obalu potraviny podmínky skladování?Q&AGarance

24.2.2023, Mgr. Karolína Mikanová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny k systémům řízení bezpečnosti potravin pro maloobchodní činnosti v oblasti potravin, včetně potravinových darůGarance

25.8.2020, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Balení potravin v modifikované atmosféřeGarance

13.7.2021, Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D., Doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Listerie, listerióza a výroba potravinGarance

1.7.2009, Dr. Ing. Miroslav Čeřovský, Zdroj: Verlag Dashöfer

Metody úchovy potravinGarance

1.7.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Přídatné látky v potravináchGarance

25.8.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Základní požadavky na výrobnu potravinQ&AGarance

28.7.2020, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Rozpékání pečiva na prodejně potravinGarance

1.11.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Aktivní systémy balení při výrobě potravinGarance

27.7.2021, Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D., Doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

IFS Food 7: Základní přehled požadavkůGarance

22.6.2021, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky standardu IFS logistics, verze 2.2Garance

1.1.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Standard IFS Food verze 7Garance

27.4.2021, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Potraviny pro zvláštní lékařské účelyQ&AGarance

22.2.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Pokyny EU k darování potravinGarance

9.1.2018, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Faktory ovlivňující růst mikroorganismůGarance

1.4.2006, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc. a kolektiv autorů, Zdroj: Verlag Dashöfer

Návrh vyhlášky o požadavcích na pokrmyGarance

9.11.2021, Ministerstvo zemědělství ČR, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...