Kontrola SVS zjistila na trhu v Brně nedodržení teplot a vhodných podmínek skladování potravin
9.10.2020, Zdroj: Státní veterinární správa ČR
FSSC 22000 a program nezbytných předpokladů pro oblast distribuce a skladování potravinGarance
2.5.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Úřad EFSA poskytuje dodavatelům potravin doporučení ohledně informací pro spotřebitele
29.4.2021, Zdroj: Informační centrum bezpečnosti potravin
Skladování energetických nápojůQ&A
11.2.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavek na vlhkost ve skladu potravinGaranceQ&A
31.10.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Mezinárodní piktogramy související s bezpečností potravinGarance
14.4.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Udržování chladírenského řetězceGarance
25.4.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Bezpečné zacházení s odpadyGarance
21.2.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Legislativní souhrn: Bezpečné potravinářské přídatné látkyGarance
13.3.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Potravinářské aditivní látky: Látky chuťové a povzbuzujícíArchiv
1.7.2004, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skladování suchých potravinGaranceQ&A
23.5.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Vodítko pro výrobce a prodejce potravin vyráběných v domácnosti a prodávaných z domu
7.11.2022, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
1332/2008, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) o potravinářských enzymech, k 3. 12. 2012Garance
3.12.2012, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Přídatné látky v potravináchGarance
25.8.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Bezpečné zacházení s potravinamiGarance
14.2.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Certifikace - význam a současný stavGarance
26.3.2012, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k systémům řízení bezpečnosti potravin pro maloobchodní činnosti v oblasti potravin, včetně potravinových darůGarance
25.8.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Alergeny v potravinách 03: Hlavní alergeny v potravinách a jejich stabilita během technologického zpracováníGarance
16.6.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Balení potravin v modifikované atmosféřeGarance
13.7.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Aktivní systémy balení při výrobě potravinGarance
27.7.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:10/2011, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU), o materiálech a předmětech z plastů určených pro styk s potravinami, k 23. 9. 2020Garance
23.9.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:1333/2008, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) o potravinářských přídatných látkách, k 31. 10. 2022Garance
31.10.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Bakterie jako původci alimentárních onemocněníGarance
1.4.2006, Verlag Dashöfer
, Zdroj:110/1997 Sb., Zákon o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění účinném k 1.1.2022Garance
1.1.1997, Verlag Dashöfer
, Zdroj:51/2019 Sb., Nález Ústavního soudu ze dne 18. prosince 2018 sp. zn. Pl. ÚS 27/16 ve věci návrhu na zrušení některých ustanovení zákona 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisůGarance
21.2.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skladování suchých potravin IIGaranceQ&A
5.12.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky na skladování a prodej potravinGarance
10.9.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skladování suchých potravin IIIGaranceQ&A
19.5.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Program nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin během skladování a přepravy
10.1.2017, Zdroj: Verlag Dashöfer
Je povinnost uvádět na obalu potraviny podmínky skladování?GaranceQ&A
24.2.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Hygienické požadavky na prodej potravin z rostlinných i živočišných surovinGarance
17.2.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Monitorování uhlovodíků minerálního oleje v potravinách a v materiálech a předmětech určených pro styk s potravinamiGarance
7.2.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:852/2004, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin, k 24. 3. 2021Garance
24.3.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Obaly na bázi papíru pro potraviny: Doporučení pro výrobce obalů a výrobce potravinGarance
4.1.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky na sklady nevyžadující kontrolované teplotní podmínky skladováníGaranceQ&A
23.3.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Listerie, listerióza a výroba potravinGarance
1.7.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Základní požadavky na výrobnu potravinGaranceQ&A
28.7.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Doplňující nařízení týkající se nové právní úpravy úředních kontrol potravinGarance
12.1.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Metody úchovy potravinGarance
1.7.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny pro provádění některých ustanovení nařízení (ES) č. 852/2004 o hygieně potravinGarance
18.10.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:137/2004 Sb., Vyhláška o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných, ve znění účinném k 1.1.2007Garance
1.1.2004, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Infrastruktura a vybavení stravovacích služebGarance
13.12.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:366/2005 Sb., Vyhláška o požadavcích vztahujících se na některé zmrazené potravinyGarance
19.9.2005, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na programy nezbytných předpokladů (PNP) a postupy založené na zásadách HACCPGarance
15.11.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:IFS Food 7: Základní přehled požadavkůGarance
22.6.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Potraviny pro zvláštní lékařské účelyGaranceQ&A
22.2.2023, PotravinyInfo
, Zdroj:Požadavky standardu IFS logistics, verze 2.2Garance
1.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Alergeny v potravinách 02: Alergeny ve výrobě potravinGarance
4.2.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj: