dnes je 30.9.2022

Skladování energetických nápojůQ&A

11.2.2021, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavek na vlhkost ve skladu potravinGaranceQ&A

31.10.2019, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování suchých potravinGaranceQ&A

23.5.2018, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Přídatné látky v potravináchGarance

25.8.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Certifikace - význam a současný stavGarance

26.3.2012, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny k systémům řízení bezpečnosti potravin pro maloobchodní činnosti v oblasti potravin, včetně potravinových darůGarance

25.8.2020, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Balení potravin v modifikované atmosféřeGarance

13.7.2021, Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D., Doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Aktivní systémy balení při výrobě potravinGarance

27.7.2021, Ing. Lukáš Vápenka, Ph.D., Doc. Ing. Jaroslav Dobiáš, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Bakterie jako původci alimentárních onemocněníGarance

1.4.2006, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc. a kolektiv autorů, Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování suchých potravin IIIGaranceQ&A

19.5.2020, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování suchých potravin IIGaranceQ&A

5.12.2019, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky na skladování a prodej potravinGarance

10.9.2019, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Listerie, listerióza a výroba potravinGarance

1.7.2009, Dr. Ing. Miroslav Čeřovský, Zdroj: Verlag Dashöfer

Metody úchovy potravinGarance

1.7.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

IFS Food 7: Základní přehled požadavkůGarance

22.6.2021, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Základní požadavky na výrobnu potravinGaranceQ&A

28.7.2020, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky standardu IFS logistics, verze 2.2Garance

1.1.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pokyny EU k darování potravinGarance

9.1.2018, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...