dnes je 16.1.2025

Kdy lze aroma označit jako přírodníQ&AGarance

1.12.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Medové aroma v pufovaných výrobcíchQ&AGarance

28.3.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

AromaGarance

23.1.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Označení přírodní aromaQ&AGarance

27.6.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Karamelové aroma a značení na obaleGarance

5.11.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Falšování koření a aromatGarance

17.10.2017, Ing. Helena Čížková, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování lihovin obsahujících ovocné aromaQ&AGarance

21.1.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Jogurt vanilkový, anebo s příchutí vanilky?Garance

30.1.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Jablečný ocet a označování přídatných látekQ&AGarance

9.4.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Jak uvádět příchuť vyrobenou z přírodních složek?Q&AGarance

20.1.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Látky určené k aromatizaci v potravináchGarance

20.5.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obrázek dortu na proteinové tyčinceQ&AGarance

7.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování podsložek surovinyQ&AGarance

18.5.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výobrazení ovoce při použití přírodních aromatQ&AGarance

28.12.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilková pomazánka nebo pomazánka s vanilkovou příchutí?Q&AGarance

20.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Smějí se používat přídatné látky ve výběrových džemech?Q&AGarance

2.8.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování čokoládového pudinguQ&AGarance

6.11.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění množství složky u želé s ovocnou příchutíQ&AGarance

14.2.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování bonbónů s obsahem alkoholického nápojeQ&AGarance

27.4.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Falšování vínaGarance

9.4.2019, doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D, Zdroj: Verlag Dashöfer

Falšování čaje a výrobků na bázi čajeGarance

26.2.2019, Doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Minimální množství složky uvedené v názvu výrobkuQ&AGarance

29.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení výrobku - ToppingGarance

14.2.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Jak je to s přírodními a umělými barvivy?Q&AGarance

2.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Návrh vyhlášky o požadavcích na čaj, kávu a kávovinyGarance

15.3.2022, Ministerstvo zemědělství ČR, Zdroj: Verlag Dashöfer

Základní informace o označování potravinGarance

6.1.2025, doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení ovocné limonádyQ&AGarance

31.5.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...