dnes je 19.3.2024

Databáze držitelů certifikátu BRCGaranceQ&A

19.12.2019, Ing. Miroslav Šuška, Zdroj: Verlag Dashöfer

Hygiena potravin: Úvod do problematikyGarance

16.9.2014, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

ISO 22000/FSSC 22000Garance

23.1.2018, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Normy pro autenticitu a falšování potravinQ&A

4.8.2021, Ing. Miroslav Šuška, Zdroj: Verlag Dashöfer

Global Food Safety InitiativeGarance

1.10.2008, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky standardu BRC 7: Základní přehledGarance

18.8.2015, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Alergeny v potravinách 02: Alergeny ve výrobě potravinGarance

4.2.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

BRC 7: Stanovení rizikových zón výrobyGarance

26.5.2015, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Efektivní minimalizace rizika kontaminace potravin cizími předmětyZáznamGarance

28.4.2020, Ing. Miroslav Šuška, Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:46:07

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Požadavky standardu BRC 7: 7. část - PersonálGarance

22.12.2015, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Případová studie: Prevence vzniku odpadů v procesu výroby cukrovinekGarance

31.7.2012, doc. RNDr. Jana Kotovicová, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

BRC Global Standard Packaging materials, verze 6Garance

17.3.2020, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Stanovení ověřovacích postupůGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky standardu BRC 8: 7. část - PersonálGarance

9.7.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Certifikace - význam a současný stavGarance

26.3.2012, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Standard IFS Food verze 7Garance

27.4.2021, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Úvod do problematiky falšování potravinGarance

13.8.2019, doc. Ing. Helena Čížková, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...