BRC 8: Nová verze světové normy pro bezpečnost potravinGarance
29.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 1. část - Zavázanost vyššího vedeníGarance
19.3.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:ISO 22000/FSSC 22000Garance
23.1.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:BRC 7: Nová verze světové normy pro bezpečnost potravinGarance
19.5.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Databáze držitelů certifikátu BRCGaranceQ&A
19.12.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: 3. část - Systém řízení bezpečnosti a kvality potravinGarance
27.10.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Hygiena potravin: Úvod do problematikyGarance
16.9.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Global Food Safety InitiativeGarance
1.10.2008, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Alergeny v potravinách 02: Alergeny ve výrobě potravinGarance
4.2.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: 5. část - Kontrola výrobkuGarance
24.11.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: 1. část - Zavázanost vyššího vedeníGarance
25.8.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 3. část - Systém managementu bezpečnosti a kvality potravinGarance
28.5.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Efektivní minimalizace rizika kontaminace potravin cizími předmětyZáznamGarance
28.4.2020, Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:46:07
, Zdroj:Normy pro autenticitu a falšování potravinQ&A
4.8.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: Základní přehledGarance
18.8.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:BRC 7: Stanovení rizikových zón výrobyGarance
26.5.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: 6. část - Řízení procesůGarance
15.12.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:BRC Global Standard Packaging materials, verze 6Garance
17.3.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Případová studie: Prevence vzniku odpadů v procesu výroby cukrovinekGarance
31.7.2012, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: 7. část - PersonálGarance
22.12.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Stanovení ověřovacích postupůGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 7. část - PersonálGarance
9.7.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 4. část - Normy pracovištěGarance
18.6.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 9. část - Požadavky na obchodované výrobkyGarance
23.7.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 6. část - Řízení procesůGarance
2.7.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: 2. část - Plán bezpečnosti potravin (HACCP)Garance
15.9.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:BRC Packaging Standard 6: Základní přehled požadavkůGarance
24.3.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: 4. část - Standardy prostředí provozuGarance
17.11.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 5. část - Kontrola výrobkuGarance
25.6.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Certifikace - význam a současný stavGarance
26.3.2012, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 2. část - Plán bezpečnosti potravin - HACCPGarance
21.5.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Obaly na bázi papíru pro potraviny: Doporučení pro výrobce obalů a výrobce potravinGarance
4.1.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Standard IFS Food verze 7Garance
27.4.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Úvod do problematiky falšování potravinGarance
13.8.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj: