dnes je 14.5.2025

Sledovatelnost šarží výrobkuQ&A

16.6.2022, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Šarže místo data minimální trvanlivostiQ&AGarance

25.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Podmínky označení Česká potravinaQ&AGarance

21.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Lecitin nebo lecitiny?Q&AGarance

20.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

2022/1616, Nařízení Komise (EU) o materiálech a předmětech z recyklovaných plastů určených pro styk s potravinami, k 20. 9. 2022Garance

20.9.2022, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Potraviny pro zvláštní lékařské účelyQ&AGarance

22.2.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Příklady označování: Ryby a rybí výrobkyGarance

5.5.2025, doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nejnavštěvovanější semináře
Nahrávám...
Nahrávám...