dnes je 21.6.2024

Sledovatelnost šarží výrobkuQ&A

16.6.2022, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Podmínky označení Česká potravinaGaranceQ&A

21.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Šarže místo data minimální trvanlivostiGaranceQ&A

25.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Lecitin nebo lecitiny?GaranceQ&A

20.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

2022/1616, Nařízení Komise (EU) o materiálech a předmětech z recyklovaných plastů určených pro styk s potravinami, k 20. 9. 2022Garance

20.9.2022, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Potraviny pro zvláštní lékařské účelyGaranceQ&A

22.2.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Příklady označování: Ryby a rybí výrobkyGarance

14.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

IFS Food 7: Základní přehled požadavkůGarance

22.6.2021, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Hodnocení povinného uvádění země původu nebo místa provenience u vepřového, drůbežího, skopového a kozího masaGarance

7.9.2021, Evropská komise, Generální ředitelství pro zemědělství a rozvoj venkova, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...