Zacházení s vejci ve vinném baruGaranceQ&A
8.9.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skořápková vejceGarance
7.7.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Podmínky obchodování s vejci v členských státech EU a při jejich exportu a importuGarance
28.7.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Příklady označování: Vejce, vaječné výrobky, majonézyGarance
21.6.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:589/2008, Nařízení Komise (ES), kterým se stanoví prováděcí pravidla k nařízení Rady (ES) č. 1234/2007, pokud jde o obchodní normy pro vejce, k 25. 11. 2017Garance
25.11.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Podmínky úchovy a zpracování vajecGarance
14.7.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Falšování výrobků s podílem vajecGarance
19.6.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Za rekordně drahá vejce může ptačí chřipka a zdražování obchodních řetězců. Ministr Nekula podal další podnět antimonopolnímu úřadu
28.3.2023, Zdroj: Ministerstvo zemědělství
Produkce vajec na farmě: Prodej ze dvoraGarance
16.7.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce vajec na farmě: Obecné požadavkyGarance
13.8.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce vajec na farmě: HACCP pro třídění vajecGarance
1.10.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skladování vařených loupaných vajecGaranceQ&A
28.11.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Stanovisko MZe (SZPI a SVS) ve věci označování rostlinných potravin názvy živočišných produktů ke dni 1. 2. 2023
30.1.2023, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Novela nařízení o zvláštních hygienických pravidlech pro potraviny živočišného původu
30.11.2022, Zdroj: Úřední věstník Evropské unie
Vaječné výrobkyGarance
21.7.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Přehled nařízení EU: Maso, vejce, ryby a výrobky z nichGarance
6.5.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Příklady označování: LahůdkyGarance
1.10.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce vajec na farmě: Zařízení pro provozování třídírnyGarance
24.9.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Alergeny v potravinách 03: Hlavní alergeny v potravinách a jejich stabilita během technologického zpracováníGarance
16.6.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Hygienické požadavky na chov a zpracování faremně chovaných zvířatGarance
10.2.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Alergeny v potravinách 05: Označování alergenůGarance
14.7.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Příklady označování: Cukrářské výrobky a těstaGarance
20.10.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Monitorování potravin z hlediska stopové přítomnosti bromovaných zpomalovačů hořeníGarance
23.3.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Snižování přítomnosti dioxinů, furanů a PCB v krmivech a potravináchGarance
3.10.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zavádíme HACCP: Případová studie pro výrobu hotových jídelGarance
21.4.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Desatero Státní veterinární správy k prodeji na farmářských trzích
7.7.2017, Zdroj: Státní veterinární správa ČR
Nové maximální limity dioxinů a PCB s dioxinovým efektem v některých potravinách
31.10.2022, Zdroj: Úřední věstník Evropské unie
Zásady a minimální kritéria pro použití extrapolace při stanovování MLR farmakologicky účinných látek
13.6.2017, Zdroj: Úřední věstník Evropské unie
Komise aktualizuje obchodní normy pro zemědělsko-potravinářské produkty s cílem zajistit jejich udržitelnost a lépe reagovat na potřeby spotřebitelů
25.4.2023, Zdroj: Evropská komise
Zvláštní hygienická pravidla pro potraviny živočišného původuGarance
6.3.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zvláštní hygienická pravidla pro potraviny živočišného původuGarance
16.1.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Nová komoditní vyhláška pro maso, ryby, vejce a výrobky z nich
8.3.2016, Zdroj: Fulsoft / Verlag Dashöfer
282/2016 Sb., Vyhláška o požadavcích na potraviny, pro které je přípustná reklama a které lze nabízet k prodeji a prodávat ve školách a školských zařízeních, ve znění účinném k 1.9.2018Garance
1.1.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Národní doporučení pro uvádění informací o možném a nezáměrném výskytu látek nebo produktů vyvolávajících alergie nebo nesnášenlivost v potravinách
14.12.2020, Zdroj: Ministerstvo zemědělství
69/2016 Sb., Vyhláška o požadavcích na maso, masné výrobky, produkty rybolovu a akvakultury a výrobky z nich, vejce a výrobky z nichGarance
4.3.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Mikrobiologická rizika z potravin a pokrmůGarance
20.6.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:2017/880, Nařízení Komise (EU), kterým se stanoví pravidla použití maximálního limitu reziduí stanoveného pro farmakologicky účinnou látku v určité potraviněGarance
13.6.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny pro použití potravin, které již nejsou určeny k lidské spotřebě, jako krmivoGarance
3.7.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:417/2016 Sb., Vyhláška o některých způsobech označování potravinGarance
19.12.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Voskování a očerňování potravinQ&A
21.4.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Uvádění země původu u jednosložkových potravinGaranceQ&A
10.3.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Přeprava 130 kg živočišných produktů v absolutně nevyhovujících podmínkách
19.2.2019, Zdroj: Státní veterinární správa ČR
Poskytování informací o látkách nebo produktech vyvolávajících alergie nebo nesnášenlivostGarance
15.5.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Legislativní požadavky na zpracování vlastní produkce a prodej malého množství vlastních produktů
3.6.2020, Zdroj: Státní veterinární správa ČR
Příklady označování: TěstovinyGarance
15.9.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Alergeny v potravinách 06: Zdroje informací o potravinových alergenechGarance
21.7.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Uvádění země původu primární složky potravinyGaranceQ&A
8.12.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Je povinnost uvádět na obalu potraviny podmínky skladování?GaranceQ&A
24.2.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj: