dnes je 30.9.2022

Pokyny pro řešení mikrobiologických rizik u čerstvého ovoce a zeleniny v prvovýrobě prostřednictvím správné hygienyGarance

5.9.2017, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování suchých potravinGaranceQ&A

23.5.2018, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování suchých potravin IIIGaranceQ&A

19.5.2020, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o ochraně veřejného zdraví - 1. částGarance

9.10.2018, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Hygiena potravin: Úvod do problematikyGarance

16.9.2014, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výroba ledu a HACCPGaranceQ&A

7.11.2019, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zavedení dokumentaceGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

HACCP: Systém kritických bodůGarance

18.11.2012, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zavádíme HACCP: Úvod do problematikyGarance

11.11.2014, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o ochraně veřejného zdravíGarance

1.3.2016, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Metrologie ve veřejném stravováníGarance

10.11.2010, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Bezpečnost potravin ve stravovacích provozechZáznamGarance

25.4.2022, Ing. Lucie Janotová, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 02:01:09

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Skladování suchých potravin IIGaranceQ&A

5.12.2019, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výroba džemů a sirupů a povinnost zavést HACCPGaranceQ&A

30.9.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

HACCP pro výrobu sušeného ovoceQ&A

20.8.2020, Ing. Tomáš Čapek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej hotových pokrmů do vlastní nádoby spotřebiteleGaranceQ&A

18.10.2018, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej pokrmů vyrobených technologií sous-videQ&A

4.2.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Deratizace a desinsekce v potravinářském provozuGaranceQ&A

21.2.2011, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nápojová brčka ve stravovacích zařízeníchGaranceQ&A

15.8.2019, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej čerstvých bylinek a HACCPGaranceQ&A

1.11.2018, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Dřevěné stoly v provozovně stravovacích služebGaranceQ&A

14.6.2018, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zacházení s vejci ve vinném baruGaranceQ&A

8.9.2020, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování a prodej balených nápojů a HACCPGaranceQ&A

14.12.2021, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Darování hotových pokrmů na dobročinné účelyQ&A

30.1.2020, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o ochraně veřejného zdraví - 2. částGarance

16.10.2018, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...