852/2004, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin, k 24. 3. 2021Garance
24.3.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:128/2009 Sb., Vyhláška o přizpůsobení veterinárních a hygienických požadavků pro některé potravinářské podniky, v nichž se zachází se živočišnými produkty, ve znění účinném k 1.1.2023Garance
1.1.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k provádění některých ustanovení nařízení (ES) č. 853/2004 o hygieně potravin živočišného původuGarance
24.1.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny pro provádění některých ustanovení nařízení (ES) č. 852/2004 o hygieně potravinGarance
18.10.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Hygiena potravin a požadavky na provozovnu - potravinářské prostory
15.8.2024, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
SZPI: Hygienické požadavky na výrobu potravin
19.6.2023, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Vodítko pro výrobce a prodejce potravin vyráběných v domácnosti a prodávaných z domu
7.11.2022, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Požadavky na sklady nevyžadující kontrolované teplotní podmínky skladováníQ&AGarance
23.3.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Použití recyklované teplé vody k odstraňování povrchové mikrobiální kontaminace jatečně upravených těl
8.9.2015, Zdroj: Úřední věstník Evropské unie
Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na programy nezbytných předpokladů (PNP) a postupy založené na zásadách HACCPGarance
15.11.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na správnou hygienickou praxi a postupy založené na zásadách HACCP, včetně otázek zjednodušení/pružnosti jejich provádění v některých potravinářských podnicíchGarance
1.11.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k podmínkám dovozu/tranzitu a kontrolám některých směsných produktůGarance
4.4.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:2074/2005, Nařízení Komise (ES), kterým se stanoví prováděcí opatření pro některé výrobky podle nařízení č. 853/2004, k 14. 12. 2019Garance
14.12.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zákon o ochraně veřejného zdraví - 1. částGarance
9.10.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Hygiena potravin: Úvod do problematikyGarance
16.9.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skladování suchých potravin IIIQ&AGarance
19.5.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny pro řešení mikrobiologických rizik u čerstvého ovoce a zeleniny v prvovýrobě prostřednictvím správné hygienyGarance
5.9.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Usnadnění HACCP v malých potravinářských podnicíchGarance
6.8.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skladování suchých potravinQ&AGarance
23.5.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zavedení dokumentaceGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:172/2015 Sb., Vyhláška o informační povinnosti příjemce potravin v místě určení, ve znění účinném k 1.9.2024Garance
1.1.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Výroba ledu a HACCPQ&AGarance
7.11.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:HACCP: Systém kritických bodůGarance
18.11.2012, Verlag Dashöfer
, Zdroj:121/2023 Sb., Vyhláška o požadavcích na pokrmyGarance
10.5.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Nejčastější problémy a chyby při implementaci postupů založených na principu HACCP v zařízeních společného stravováníGarance
22.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zavádíme HACCP: Úvod do problematikyGarance
11.11.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:2019/625: Nařízení Komise v přenesené pravomoci (EU), kterým se doplňuje nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/625, pokud jde o požadavky na vstup zásilek určitých zvířat a zboží určených k lidské spotřebě do UnieGarance
6.6.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zákon o ochraně veřejného zdravíGarance
1.3.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:146/2002 Sb., Zákon o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění účinném k 1.7.2023Garance
1.1.2002, Verlag Dashöfer
, Zdroj:146/2002 Sb., Zákon o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění účinném k 1.1.2025Garance
1.1.2002, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Metrologie ve veřejném stravováníGarance
10.11.2010, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Rozvoz čerstvých rybQ&AGarance
12.4.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:HACCP pro výrobu sušeného ovoceQ&A
20.8.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:417/2016 Sb., Vyhláška o některých způsobech označování potravinGarance
19.12.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Prodej pokrmů vyrobených technologií sous-videQ&A
4.2.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Přehled nařízení EU: Hygienické požadavky na výrobu potravinGarance
22.4.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Výroba džemů a sirupů a povinnost zavést HACCPQ&AGarance
30.9.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Nápojová brčka ve stravovacích zařízeníchQ&AGarance
15.8.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skladování suchých potravin IIQ&AGarance
5.12.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Bezpečnost potravin ve stravovacích provozechZáznamGarance
25.4.2022, Verlag Dashöfer, Délka videa: 02:01:09
, Zdroj:Aktuální diskutovaná témata v oblasti kontaminantů v potravinách - březen 2023
9.5.2023, Zdroj: Informační centrum bezpečnosti potravin
Prodej hotových pokrmů do vlastní nádoby spotřebiteleQ&AGarance
18.10.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny pro použití potravin, které již nejsou určeny k lidské spotřebě, jako krmivoGarance
3.7.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:853/2004, Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (ES), kterým se stanoví zvláštní hygienická pravidla pro potraviny živočišného původu, k 28. 10. 2021Garance
28.10.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Vyhláška o odběru, přípravě a metodách zkoušení kontrolních vzorků potravin a tabákových výrobkůGarance
29.3.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj: