Usnadnění HACCP v malých potravinářských podnicíchGarance
6.8.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 8: 2. část - Plán bezpečnosti potravin - HACCPGarance
21.5.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zavádíme HACCP: Postup zavádění systémuGarance
27.1.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobceGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu BRC 7: 2. část - Plán bezpečnosti potravin (HACCP)Garance
15.9.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na programy nezbytných předpokladů (PNP) a postupy založené na zásadách HACCPGarance
15.11.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny k provádění systémů řízení bezpečnosti potravin zaměřené na správnou hygienickou praxi a postupy založené na zásadách HACCP, včetně otázek zjednodušení/pružnosti jejich provádění v některých potravinářských podnicíchGarance
1.11.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zavádíme HACCP: Uplatnění základních principůGarance
9.12.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:HACCP: Systém kritických bodůGarance
18.11.2012, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Legislativní požadavkyGarance
1.11.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zavádíme HACCP: Případová studie pro výrobu hotových jídelGarance
21.4.2015, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Musí být uklízečka součástí týmu HACCP?Q&AGarance
31.7.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Nejčastější problémy a chyby při implementaci postupů založených na principu HACCP v zařízeních společného stravováníGarance
22.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Prodej čerstvých bylinek a HACCPQ&AGarance
1.11.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:HACCP pro výrobu sušeného ovoceQ&A
20.8.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Výroba ledu a HACCPQ&AGarance
7.11.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Potvrzení diagramu výrobního procesu za provozuGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zavádíme HACCP: Úvod do problematikyGarance
11.11.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Hygiena potravin: Úvod do problematikyGarance
16.9.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Systém HACCP pro výrobu přídatných látekQ&AGarance
19.2.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Stanovení ověřovacích postupůGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce vajec na farmě: Legislativní východiskaGarance
30.7.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce vajec na farmě: HACCP pro třídění vajecGarance
1.10.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pružnost ustanovení v rámci hygienického balíčku: Maso a masné výrobky IQ&A
17.8.2021, Zdroj: Evropská komise
Jaká je vhodná teplota pro uchovávání výrobků ze syrových ryb (sushi)?Q&AGarance
10.10.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Alergeny v potravinách 02: Alergeny ve výrobě potravinGarance
4.2.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pokyny pro provádění některých ustanovení nařízení (ES) č. 852/2004 o hygieně potravinGarance
18.10.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce mléka a mléčných výrobků na farmě: Systém kritických bodů pro zpracování mlékaGarance
3.12.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky standardu IFS logistics, verze 2.2Garance
1.1.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Hygienické požadavky na výrobu: Maso a masné výrobkyGarance
4.11.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Hygienické požadavky na výrobu: Mléko a mléčné výrobkyGarance
16.12.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:ISO 22000/FSSC 22000Garance
23.1.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Použití recyklované teplé vody k odstraňování povrchové mikrobiální kontaminace jatečně upravených těl
8.9.2015, Zdroj: Úřední věstník Evropské unie
Produkce mléka a mléčných výrobků na farmě: Obecné požadavkyGarance
29.10.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce masa a masných výrobků na farmě: Legislativní východiskaGarance
13.5.2014, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce masa a masných výrobků na farmě: Systém kritických bodů pro zpracování masaGarance
2.7.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Produkce masa a masných výrobků na farmě: Systém kritických bodů pro masnou výrobuGarance
2.7.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Výroba džemů a sirupů a povinnost zavést HACCPQ&AGarance
30.9.2019, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Upozornění na plánovanou kontrolu SZPIQ&AGarance
22.11.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Bezpečnost potravin ve stravovacích provozechZáznamGarance
25.4.2022, Verlag Dashöfer, Délka videa: 02:01:09
, Zdroj:Teploty masa a masných výrobků pro monitoring HACCPQ&AGarance
14.9.2017, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Požadavky na sklady nevyžadující kontrolované teplotní podmínky skladováníQ&AGarance
23.3.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Skladování a prodej balených nápojů a HACCPQ&AGarance
14.12.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Vymezení systému sledování zvládnutého stavu v kritických bodechGarance
1.4.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Listerie, listerióza a výroba potravinGarance
1.7.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Správná praxe ve stravovacích službách: Pomocné návody, pokyny a příručkyGarance
8.11.2016, Verlag Dashöfer
, Zdroj: