dnes je 4.12.2024

Zavádíme HACCP: Postup zavádění systémuGarance

27.1.2015, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vymezení výrobní činnosti a odpovědnosti výrobceGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zavádíme HACCP: Uplatnění základních principůGarance

9.12.2014, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

HACCP: Systém kritických bodůGarance

18.11.2012, RNDr. Petr Valošek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Musí být uklízečka součástí týmu HACCP?Q&AGarance

31.7.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej čerstvých bylinek a HACCPQ&AGarance

1.11.2018, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

HACCP pro výrobu sušeného ovoceQ&A

20.8.2020, Ing. Tomáš Čapek, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výroba ledu a HACCPQ&AGarance

7.11.2019, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Potvrzení diagramu výrobního procesu za provozuGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zavádíme HACCP: Úvod do problematikyGarance

11.11.2014, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Hygiena potravin: Úvod do problematikyGarance

16.9.2014, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Systém HACCP pro výrobu přídatných látekQ&AGarance

19.2.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Stanovení ověřovacích postupůGarance

1.4.2009, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Produkce vajec na farmě: Legislativní východiskaGarance

30.7.2013, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Produkce vajec na farmě: HACCP pro třídění vajecGarance

1.10.2013, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

Alergeny v potravinách 02: Alergeny ve výrobě potravinGarance

4.2.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky standardu IFS logistics, verze 2.2Garance

1.1.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Hygienické požadavky na výrobu: Maso a masné výrobkyGarance

4.11.2014, Ing. Pavel Smetana, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer

ISO 22000/FSSC 22000Garance

23.1.2018, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výroba džemů a sirupů a povinnost zavést HACCPQ&AGarance

30.9.2019, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Upozornění na plánovanou kontrolu SZPIQ&AGarance

22.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Bezpečnost potravin ve stravovacích provozechZáznamGarance

25.4.2022, Ing. Lucie Janotová, Ph.D., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 02:01:09

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Teploty masa a masných výrobků pro monitoring HACCPQ&AGarance

14.9.2017, Ing. Petra Šotolová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování a prodej balených nápojů a HACCPQ&AGarance

14.12.2021, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Listerie, listerióza a výroba potravinGarance

1.7.2009, Dr. Ing. Miroslav Čeřovský, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Zdroj:

Nedostupné pro váš modul.

Akce
Nejnavštěvovanější semináře
          Nahrávám...
          Nahrávám...