dnes je 1.7.2025

Značky Klasa a Regionální potravina s přehledem obhájily svou pozici ve skupině nadstandardně kvalitních potravin

19.6.2025, Zdroj: eKlasa

Značky Klasa a Regionální potravina s přehledem obhájily svou pozici ve skupině nadstandardně kvalitních potravinInspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) pravidelně kontrolují potraviny oceněné značkami kvality. Z výsledků kontrol zaměřených na výrobky se značkou KLASA nebo Regionální potravina za rok 2024 lze konstatovat, že jejich producenti jsou si…

Přístup k označování lepší/vyšší jakosti produktů ve smyslu čl. 7 odst. 1 nařízení (EU) 2023/2429

8.5.2025, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce

Přístup k označování lepší/vyšší jakosti produktů ve smyslu čl. 7 odst. 1 nařízení (EU) 2023/2429Dotaz: Jaký je přístup SZPI k označování čerstvého ovoce, zeleniny a zelených banánů termíny (údaji), které naznačují lepší/vyšší kvalitu ve smyslu čl. 7 odst. 1 nařízení (EU)…

Olomoucké tvarůžky mají nového vedoucího výroby. Chystají se inovace výrobních procesů i nové produkty

26.2.2025, Zdroj: Verlag Dashöfer

Olomoucké tvarůžky mají nového vedoucího výroby. Chystají se inovace výrobních procesů i nové produktySpolečnost A.W. spol. s r.o., výrobce tradičních Olomouckých tvarůžků, přivítala nového vedoucího výroby. Stal se jím odborník Jaroslav Klein s bohatými zkušenostmi v potravinářském průmyslu, který se v minulosti podílel na řízení předních pivovarských a…

Tip na recept: Snídaně pro zamilované aneb láska prochází tvarůžky

12.2.2025, Zdroj: Verlag Dashöfer

Tip na recept: Snídaně pro zamilované aneb láska prochází tvarůžkyLoštice, 12. února 2025 – Svátek svatého Valentýna se blíží a s ním i obvyklá otázka: Čím letos překvapit? Tradiční výrobce Olomouckých tvarůžků přináší inspiraci na netradiční snídani do postele – Zamilované tvarůžkové lívanečky. Spojují…

Přihlášky do programů EIT Food otevřeny

10.2.2025, Zdroj: Potravinářská komora ČR

Přihlášky do programů EIT Food otevřenyPřihlášky do programů EIT Food pro začínající podnikatele a start-upy otevřeny! Využít můžete řadu nabídek a přihlásit se do jednoho z programů nabízených EIT Food!

Zdravá polévka s Olomouckými tvarůžky: Zahřejte se v zimě poctivou cibulačkou

31.1.2025, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zdravá polévka s Olomouckými tvarůžky: Zahřejte se v zimě poctivou cibulačkouV zimních měsících není nic lepšího než tradiční domácí polévka. A co takhle spojit osvědčenou klasiku, cibulačku, s jedinečnou chutí Olomouckých tvarůžků? Zahřejete se a dopřejete svému tělu vydatnou porci potřebných živin. Poctivá cibulačka potěší chuťové…

Potravinářská komora vyhlašuje 12. ročník soutěže o inovativní výrobek

27.1.2025, Zdroj: Potravinářská komora ČR

Potravinářská komora vyhlašuje 12. ročník soutěže o inovativní výrobekPotravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny vyhlašují již dvanáctý ročník soutěže „Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“. Cílem této soutěže je podpora českých potravin a…

Muzeum Olomouckých tvarůžků přivítalo čtvrtmiliontého návštěvníka

17.1.2025, Zdroj: Verlag Dashöfer

Muzeum Olomouckých tvarůžků přivítalo čtvrtmiliontého návštěvníkaLoštické Muzeum Olomouckých tvarůžků oslavilo významný milník – přivítalo již čtvrtmiliontého návštěvníka. Slavnostní šerpu obdržel mladý člen rodiny Jořenkovy, která dorazila do Loštic objevovat historii a tradici tohoto unikátního sýru. Na památku…

Vánoční pohoštění bez výčitek: Lahodné tipy s Olomouckými tvarůžky

18.12.2024, Zdroj: Verlag Dashöfer

Vánoční pohoštění bez výčitek: Lahodné tipy s Olomouckými tvarůžkyVánoce jsou časem, kdy se scházíme s rodinou a přáteli, abychom si užili nejen radost z dárků, ale i společné chvíle u svátečního stolu. Sýrová roláda, štrúdl nebo řízek doplněné Olomouckými tvarůžky promění klasické pokrmy v lahodné a vyvážené pochoutky,…

Perfektní známka pro Olomoucké tvarůžky obhájily certifikát bezpečnosti potravin IFS s vynikajícím výsledkem

13.12.2024, Zdroj: Verlag Dashöfer

Perfektní známka pro Olomoucké tvarůžky obhájily certifikát bezpečnosti potravin IFS s vynikajícím výsledkemSpolečnost A. W., výrobce tradičních Olomouckých tvarůžků, obhájila mezinárodně uznávaný certifikát bezpečnosti potravin IFS (International Featured Standards). Získání certifikace na vyšší úrovni potvrzuje, že výroba jediného původního českého sýru probíhá v…

Olomoucké tvarůžky bodují: Čtyřlístek získal prestižní ocenění Česká chuťovka 2024

25.11.2024, Zdroj: Verlag Dashöfer

Olomoucké tvarůžky bodují: Čtyřlístek získal prestižní ocenění Česká chuťovka 2024Olomoucké tvarůžky, tradiční český sýr s typickou chutí a vůní, slaví další úspěch. Na slavnostním vyhlášení výsledků 16. ročníku soutěže Česká chuťovka v pražském Národním zemědělském muzeu získal ocenění výrobek Olomoucké tvarůžky…

Navigace v nových potravinách: co znamenají aktualizované pokyny úřadu EFSA pro posuzování bezpečnosti

30.10.2024, Zdroj: EFSA

Navigace v nových potravinách: co znamenají aktualizované pokyny úřadu EFSA pro posuzování bezpečnostiErmolaos Ververis, vědecký pracovník oddělení EFSA pro výživu a inovace v oblasti potravin, nás provede nedávnými aktualizacemi pokynů pro žádosti o nové potraviny.

Oslavte Světový den výživy s lahodnou polévkou z Olomouckých tvarůžků

22.10.2024, Zdroj: Verlag Dashöfer

Oslavte Světový den výživy s lahodnou polévkou z Olomouckých tvarůžkůOlomoucké tvarůžky jako zdravý a chutný doplněk každodenního jídelníčku. S příchodem Světového dne výživy, který každoročně připadá na 16. října, si více než kdy jindy připomínáme, jak důležitá je vyvážená strava. A právě Olomoucké tvarůžky, jediný původní…

Olomoucké tvarůžky se dokutálely do Lidlu. Jsou dostupné po celém Česku

8.10.2024, Zdroj: Verlag Dashöfer

Olomoucké tvarůžky se dokutálely do Lidlu. Jsou dostupné po celém ČeskuOlomoucké tvarůžky, jediný český původní sýr, jsou nyní dostupné ve všech prodejnách obchodního řetězce Lidl v České republice. Zákazníci si mohou v rámci stálé nabídky vychutnat menší variantu, zatímco větší balení tohoto tradičního sýra bude dostupné při…

Třikrát Olomoucké tvarůžky na grilu - tradiční lahůdka v netradičním provedení

10.7.2024, Zdroj: Verlag Dashöfer

Třikrát Olomoucké tvarůžky na grilu - tradiční lahůdka v netradičním provedeníTvarůžkový hamburger nebo plněné žampiony? Grilovací sezóna je v plném proudu a s ní přichází čas na zkoušení nových a netradičních pochoutek. Olomoucké tvarůžky na grilu jsou zajímavým a chutným způsobem, jak si zpestřit letní posezení s přáteli a rodinou.…

Proč jsou cechovní normy důležité?

9.7.2024, Zdroj: Potravinářská komora ČR

Proč jsou cechovní normy důležité?Jak postupovat při výběru jogurtů resp. borůvkových jogurtů a slaných tyčinek. Rady spotřebitelům najdete v sobotním vydání Práva.

Tip na víkend: Muzeum Olomouckých tvarůžků slaví 10. výročí

19.6.2024, Zdroj: Verlag Dashöfer

Tip na víkend: Muzeum Olomouckých tvarůžků slaví 10. výročíLoštice, 19. června 2024 – Poznejte fascinující příběhy z historie jediného původně českého sýra. Muzeum Olomouckých tvarůžků v Lošticích oslaví 10. výročí svého založení. K této příležitosti pořádá v sobotu 22. června Den otevřených dveří. Návštěvníci…

Jak je to z dovozem biopotravin ze třetích zemí?

18.6.2024, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce

Jak je to z dovozem biopotravin ze třetích zemí?Na základě přijetí novely zákona č. 242/2000 Sb., o ekologickém zemědělství, která nabývá účinnosti 1. 10. 2022, přechází kompetence k potvrzovávání certifikátů COI (potvrzení o kontrole) na příslušné dozorové orgány – Státní zemědělskou a potravinářskou…

Tvarůžková revoluce: Před 100 lety se z formovacího stroje vykutálel první tvarůžek

7.6.2024, Zdroj: Verlag Dashöfer

Tvarůžková revoluce: Před 100 lety se z formovacího stroje vykutálel první tvarůžekLoštice, 5. června 2024 – Od pleskání přes klapačku až po formovací stroj. Společnost A. W., výrobce tradičních Olomouckých tvarůžků, slaví významné jubileum. V roce 1924 se v loštické tvarůžkárně roztočil první formovací stroj a odstartoval revoluci ve…

Tip na výlet: Putování za loštickým tvarůžkem až na prohlídku muzea

21.5.2024, Zdroj: Verlag Dashöfer

Tip na výlet: Putování za loštickým tvarůžkem až na prohlídku muzeaOlomouc, 21. května 2024 – Milovníci Olomouckých tvarůžků a turistiky si tento víkend přijdou na své. V sobotu 25. května se uskuteční již 46. ročník oblíbené akce Putování za loštickým tvarůžkem. Startuje se od 7.00 do 10.00 hodin v Lošticích a na výběr…

Jak poznáte kvalitu? Snadno!

17.5.2024, Zdroj: Informační centrum bezpečnosti potravin

Jak poznáte kvalitu? Snadno!Odpovědným výběrem surovin můžeme dosáhnout pozoruhodných výsledků. Kvalita surovin je totiž základem každého chutného jídla a může mít vliv i na naše zdraví. Je důležité nejenom dbát na to, aby byly suroviny čerstvé, ale také věnovat pozornost tomu, odkud…

15. ročník soutěže Regionální potravina Královéhradeckého kraje zná své nominanty

23.4.2024, Zdroj: Regionální potravina

15. ročník soutěže Regionální potravina Královéhradeckého kraje zná své nominantySpotřebitelé v Královéhradeckém kraji již znají nominované produkty na prestižní ocenění značkou Regionální potravina.

Výjimečné zemědělské produkty a lokální potraviny - kolik ocenění mohou získat?

22.3.2024, Zdroj: Informační centrum bezpečnosti potravin

Výjimečné zemědělské produkty a lokální potraviny - kolik ocenění mohou získat?V souvislosti s plánovanými legislativními změnami se v současné době mluví o značkách kvality, jejichž exkluzivita se vztahuje k zeměpisnému označení, místu původu či tradičnímu výrobnímu postupu. Pojďme si společně připomenout druhy pečetí, které jsou díky…

Potravinářská komora vyhlašuje 11. ročník soutěže „Cena PK ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“

8.3.2024, Zdroj: Potravinářská komora ČR

Potravinářská komora vyhlašuje 11. ročník soutěže „Cena PK ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“Potravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny vyhlašují v roce 2024 již jedenáctý ročník soutěže „Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“. Cílem této soutěže je podpora českých…

Na Regionálních potravinách si pochutnáváme už 15 let. Zatím tuto značku kvality získalo už 1 473 výrobků

1.3.2024, Zdroj: Ministerstvo zemědělství

Na Regionálních potravinách si pochutnáváme už 15 let. Zatím tuto značku kvality získalo už 1 473 výrobkůZačíná 15. ročník soutěže Regionální potraviny, značky kvality pro výrobky lokálních potravinářů a zemědělců. Ocenění uděluje Ministerstvo zemědělství. Za 14 let trvání soutěže získalo právo nosit logo Regionální potraviny 1 473 výrobků. Letošní kampaň na…

Zamilujte se do regionálních potravin. Ministr zemědělství Marek Výborný otevřel v centru Prahy prodejnu NAŠE SÍŤOVKA

19.2.2024, Zdroj: Ministerstvo zemědělství

Zamilujte se do regionálních potravin. Ministr zemědělství Marek Výborný otevřel v centru Prahy prodejnu NAŠE SÍŤOVKAOtevřela se nová prodejna NAŠE SÍŤOVKA s regionálními potravinami ve Štěpánské ulici č. 63 kousek od Václavského náměstí v Praze. Obchod nabízí potraviny od držitelů ocenění Regionální potravina, BIO produkty ekologického zemědělství nebo produkty se značkou…

Kontroly opakovaně potvrzují vysokou kvalitu potravin oceněných značkami KLASA a Regionální potravina

19.1.2024, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce

Kontroly opakovaně potvrzují vysokou kvalitu potravin oceněných značkami KLASA a Regionální potravinaPotravinářská inspekce pravidelně uskutečňuje kontrolní akce se zaměřením na potraviny oceněné značkami KLASA a Regionální potravina. Výsledky za rok 2023 potvrdily, obdobně jako v minulých letech, jejich velmi vysokou jakost a bezpečnost. Z hlediska zjištění…

Značky kvality potravin

3.11.2023, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce

Značky kvality potravinPotraviny s určitou přidanou hodnotou produkované v zavedených systémech jakosti, které u českého spotřebitele oprávněně nacházejí setrvalou přízeň.

KLASA zdobí jedinečné a kvalitní výrobky

2.11.2023, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond

KLASA zdobí jedinečné a kvalitní výrobkyLogem KLASA jsou označovány kvalitní výrobky již od roku 2003. Toto prestižní označení získalo nyní pro své produkty devět producentů. KLASU najdete například na jedinečném BOHEMIA a KLÁŠTERNÍM pršutu od Chovanečka, vyhlášeném vepřovém sádle od Pillera, oleji…

Průzkum o používání a dopadu textů Codexu 2023 / Termín prodloužen

30.10.2023, Zdroj: Codex Alimentarius

Průzkum o používání a dopadu textů Codexu 2023 / Termín prodlouženSekretariát Codexu prodloužil lhůtu pro účast zemí na druhém průzkumu, jehož cílem je měřit využití a dopad textů Codexu. Nový termín pro vyplnění průzkumu je 15. listopadu…

V Jihomoravském kraji byla slavnostně udělena značka Regionální potravina pro Thaya mošt či Moravský koláč ze ZD Bulhary

12.10.2023, Zdroj: Regionální potravina

V Jihomoravském kraji byla slavnostně udělena značka Regionální potravina pro Thaya mošt či Moravský koláč ze ZD BulharyZnačku Regionální potravina Jihomoravského kraje převzala z rukou ředitele regionálního odboru SZIF Václava Říhy, náměstka ministra zemědělství Miroslava Skřivánka, hejtmana Jihomoravského kraje Jana Grolicha a prezidenta Agrární komory ČR Jana Doležala na…

Průzkum Codex / Výsledky ukazují 80procentní spokojenost s používáním a dopadem textů Codexu

11.10.2023, Zdroj: Codex Alimentarius

Průzkum Codex / Výsledky ukazují 80procentní spokojenost s používáním a dopadem textů CodexuPrvní průzkum o používání a dopadu textů Kodexu, zahájený 20. září 2022, uvádí, že velká většina členů Kodexu, více než 80 procent, je s těmito mezinárodními texty o potravinách…

Označení TvarůžkyQ&AGarance

24.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Regionální potravina vstupuje do 14. ročníku - Spotřebitelé oceňují kvalitu produktů a možnost podpořit regionální producenty

21.4.2023, Zdroj: Informační centrum bezpečnosti potravin

Regionální potravina vstupuje do 14. ročníku - Spotřebitelé oceňují kvalitu produktů a možnost podpořit regionální producentyRegionální potravina vstupuje do 14. ročníku – Spotřebitelé oceňují kvalitu produktů a možnost podpořit regionální producenty

Chráněné zeměpisné označení (CHZO)

13.2.2023, Zdroj: Ministerstvo zemědělství

Chráněné zeměpisné označení (CHZO)CHZO je označení výjimečného zemědělského produktu nebo potraviny z daného regionu či místa.

Klasa slaví dvacetiny, nadělila si přes dvacet nově oceněných výrobků

9.2.2023, Zdroj: eKlasa

Klasa slaví dvacetiny, nadělila si přes dvacet nově oceněných výrobkůLogem KLASA jsou kvalitní výrobky označovány již od roku 2003. Nově mohou označení nést například pětice mléčných výrobků z mlékárny Čerstvě nadojeno s. r. o., na vitamin B3 a železo bohatá červená cibule z Všestar nebo sladké kanadské borůvky z Farmy Bobule…

Celozrnné mouky Babiččina volba získaly certifikaci Klasa

26.1.2023, Zdroj: Verlag Dashöfer

Celozrnné mouky Babiččina volba získaly certifikaci KlasaCelozrnné mouky Babiččina volba získaly prestižní certifikaci Klasa a potvrdily tak vysoký standard své kvality - pečlivě vybraného obilí a jeho precizního zpracování. Značku Klasa uděluje ministr zemědělství těm nejkvalitnějším potravinářským a zemědělským…

Kontroly opět potvrdily vysokou kvalitu potravin oceněných značkami KLASA, Regionální potravina a vyrobených podle české cechovní normy

23.1.2023, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce

Kontroly opět potvrdily vysokou kvalitu potravin oceněných značkami KLASA, Regionální potravina a vyrobených podle české cechovní normyPotravinářská inspekce pravidelně uskutečňuje kontrolní akce se zaměřením na potraviny oceněné značkami KLASA a Regionální potravina a nově také na potraviny s deklarací „Vyrobeno podle české cechovní normy“. Výsledky za rok 2022 potvrdily, obdobně…

Zdraví spotřebitelů, informovaná volba a ochrana prostředí jsou pro potravináře klíčovými prioritami!

14.12.2022, Zdroj: Potravinářská komora ČR

Zdraví spotřebitelů, informovaná volba a ochrana prostředí jsou pro potravináře klíčovými prioritami!Přemluvili jsme Evropskou komisi, aby odložila Nutri-Score! I díky práci Potravinářské komory ČR a jejímu konzistentnímu přístupu připustila Evropská komise, že některé navrhované nástroje pro zjednodušenou komunikaci výživové hodnoty je třeba ještě…

Průzkum na Slovensku: Nutri-Score na obalu potravin je pro lidi užitečným pomocníkem

9.12.2022, Zdroj: Nutri-Score platforma Česká republika

Průzkum na Slovensku: Nutri-Score na obalu potravin je pro lidi užitečným pomocníkemNedávný průzkum mezi slovenskými spotřebiteli ukázal, že většině Slováků záleží na zdravém stravování. To má následně vliv i na výběr potravin, při jejichž koupi se řídí i informacemi uvedenými na…

Podzim přináší třiadvacet nových výrobků se značkou KLASA

6.12.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond

Podzim přináší třiadvacet nových výrobků se značkou KLASALetošní sklizeň jablek se vydařila, i proto mezi nově KLASou oceněnými výrobky najdeme nejen dvě odrůdy jablek Gala a Golden Delicious, ale i sedm druhů moštů ze Zemědělského družstva Dolany. Značku získaly také vychytané bezlepkové ovocné tyčinky, dva druhy…

Evropský pohled na problematiku označování potravin se významně mění. Evropská komise si stále není jistá pozitivními dopady systému Nutri-Score na zdraví, a proto předložení návrhu opět odkládá…

15.11.2022, Zdroj: Potravinářská komora ČR

Evropský pohled na problematiku označování potravin se významně mění. Evropská komise si stále není jistá pozitivními dopady systému Nutri-Score na zdraví, a proto předložení návrhu opět odkládá…Ve čtvrtek 10. listopadu proběhla v prostorách stálého zastoupení České republiky v Bruselu konference k problematice označování potravin s důrazem na značení výživových hodnot na přední straně obalu. O program konference byl mimořádný zájem, což dokazuje…

Po šesti letech povinného nutričního značení na potravinách se připravuje jeho revize. Přibližně polovina států Evropské unie je pro dobrovolnost

11.11.2022, Zdroj: Ministerstvo zemědělství

Po šesti letech povinného nutričního značení na potravinách se připravuje jeho revize. Přibližně polovina států Evropské unie je pro dobrovolnostOznačování výživových hodnot na přední straně obalu a jeho dopadům na udržitelné označování potravin se věnovala konference, kterou včera v Bruselu pořádalo české předsednictví. Cílem jednání bylo na základě strategie Farm to Fork prodiskutovat připravovanou…

Regionální potravina Jihomoravského kraje završila letošní ročník

21.10.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond

Regionální potravina Jihomoravského kraje završila letošní ročníkNa veletrhu Go a Region Tour 2022 v Brně se ve čtvrtek slavnostně předávala ocenění Regionální potravina. Jihomoravský kraj, kde ocenění získaly například bio sýr nebo laskonka s karamelovým krémem, tak uzavřel letošní ročník…

Ve Zlínském kraji získaly Regionální potravinu Baby Beef párek a bio sýr Bokovník

5.10.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond

Ve Zlínském kraji získaly Regionální potravinu Baby Beef párek a bio sýr BokovníkPředposlední předávání Regionální potraviny se odehrálo tuto sobotu. Během Dne Zlínského kraje si pro ocenění přišlo osm producentů úspěšných výrobků, mezi jinými například Šárka Šusteková za bio zrající sýr Bokovník nebo Petra Malá za škvarkové…

Vomáčka, Mrkvánek i Andělský mošt mají Regionální potravinu Libereckého kraje

19.9.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond

Vomáčka, Mrkvánek i Andělský mošt mají Regionální potravinu Libereckého krajeDen regionálních potravin Libereckého kraje hostil předávání ocenění Regionální potravina pro rok 2022. Ve čtvrtek si ho převzalo devět místních výrobců, například Ivana Hollanová, Martina Papežíková nebo společnost…

V Ústeckém kraji získaly Regionální potravinu medová rajčata i Kauboy

12.9.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond

V Ústeckém kraji získaly Regionální potravinu medová rajčata i KauboyOcenění Regionální potravina Ústeckého kraje si v pátek převzalo devět místních výrobců na výstavě Zahrada Čech. Značku mohou nově užívat mimo jiné medová rajčata, Kauboy stopro močt a Hrobský sušený…

Regionální potravinu získaly na Vysočině Třebíčská slanina a jahody z KožichovicRegionální potravina získají na Vysočině také Třebíčská slanina a jahody z Kožichovic

5.9.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond

Regionální potravinu získaly na Vysočině Třebíčská slanina a jahody z KožichovicRegionální potravina získají na Vysočině také Třebíčská slanina a jahody z KožichovicDalším krajem, kde se předávalo ocenění Regionální potravina, byla Vysočina. V sobotu si pro něj přišlo devět producentů na Den zemědělců, potravinářů a venkova Kraje Vysočina v…

Středočeská Regionální potravina: Devět výrobků má nově ocenění

5.9.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond

Středočeská Regionální potravina: Devět výrobků má nově oceněníRegionální potravina pro středočeské výrobce se letos předávala na Dožínkách na pražské Letné. V rámci 13. ročníku získali ocenění například Robert Mikoláš za Kefír nebo společnost Aquaponia za Salát listový…

V Plzeňském kraji se Regionální potravinou pyšní Aroniový elixír a Cibuláda

29.8.2022, Zdroj: Státní zemědělský intervenční fond

V Plzeňském kraji se Regionální potravinou pyšní Aroniový elixír a CibuládaLetošní Regionální potravinu Plzeňského kraje získaly mezi jinými Aroniový elixír od Petry Kratejlové či Cibuláda od Jitky Červenkové. Ocenění si výrobci převzali v sobotu 27. srpna na Dožínkách Plzeňského kraje v…

Nejnavštěvovanější semináře
    Nahrávám...
    Nahrávám...