Kombinace českého a slovenského jazyka v deklaraci složeníQ&A
1.8.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Označení výrobku vhodného pro diabetikyQ&A
21.7.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Srovnání obsahu cukru u ovocného výrobku a džemuQ&A
14.7.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Evropská legislativa pro metodiku odběru vzorků pro stanovení pesticidů v potravináchQ&A
7.7.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Ohlašovací povinnost pro e-shopGaranceQ&A
5.7.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Velikost písma na nízké plechovceQ&A
30.6.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Označování sladidelGaranceQ&A
28.6.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Je možné kokosový cukr s vodou označit jako karamel?Q&A
23.6.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Sledovatelnost šarží výrobkuQ&A
16.6.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Co definuje belgickou čokoládu?GaranceQ&A
14.6.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Vyhláškou č. 76/2003 Sb. jsou stanoveny pouze fyzikální a chemické požadavky na jakost pro základní druhy čokolád, tj. hořkou, mléčnou a bílou čokoládu a pro tři speciální druhy…
Přípustná odchylka obsahu bílkovin v doplňku stravyQ&A
9.6.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Přebalování importovaných potravin a jejich prodej koncovému spotřebiteliGaranceQ&A
7.6.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Označení ovocné limonádyGaranceQ&A
31.5.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Povinnost uvádět zařazení výrobku do skupiny podle komoditní vyhláškyGaranceQ&A
24.5.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Uvádění výživových hodnot u doplňků stravyGaranceQ&A
10.5.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Voskování a očerňování potravinQ&A
21.4.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Uvádění hmotnosti skupinového baleníGaranceQ&A
5.4.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Ozdoby cukrářských výrobků a jejich uvádění ve složeníGaranceQ&A
22.3.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Uvádění země původu o čokoládových figurekQ&A
17.3.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Tiramisu krém a upozornění na obsah kofeinuGaranceQ&A
8.3.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Provozování e-shopu s potravinami na trhu EU pouze v angličtiněGaranceQ&A
1.3.2022, Zdroj: Verlag Dashöfer
Musí mít biopotravina ze zahraničí prodávaná pod tuzemskou privátní značkou českou biozebru?Q&A
24.2.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Označení alkoholického nápoje s výluhem z pomerančové kůryGaranceQ&A
22.2.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Označení výrobku s podílem ovocných šťáv a protlakůGaranceQ&A
15.2.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Přenos syntetické složky do nové várky s přírodní složkouQ&A
10.2.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Označení „s přírodními barvivy“Q&A
7.2.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Výživové tvrzení „přirozený zdroj energie“Q&A
3.2.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Navazující dotaz k dotazu Označení přírodní margarínQ&A
27.1.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Musí být na přední straně výrobku informace, že jde o doplňek stravy?Q&A
20.1.2022, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Poskytnutí informace o pokrmu rozvozu pokrmůQ&A
13.1.2022, Zdroj: Verlag Dashöfer
Označení přírodní margarínGaranceQ&A
21.12.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Stanovisko k prodeji směsí čerstvého ovoce a zeleninyQ&A
15.12.2021, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Skladování a prodej balených nápojů a HACCPGaranceQ&A
14.12.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Rozvážení a prodej sušených plodů přes internetGaranceQ&A
7.12.2021, Zdroj: Verlag Dashöfer
Osvobození od uvádění výživových údajů při prodeji přes e-shopQ&A
2.12.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Zchlazování a regenerace pokrmů v kuchyniGaranceQ&A
23.11.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Doplněk stravy čokoládový nebo s čokoládovou příchutí?Q&A
28.10.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Uvádění země původu u sušeného ovoceGaranceQ&A
19.10.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Léčebná tvrzení na obalech bylinkových čajůQ&A
14.10.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Označování čokoládových oplatekGaranceQ&A
12.10.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Adresa podniku jako údaj o zemi původuQ&A
7.10.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Uvádění skladovacích podmínek na obaluGaranceQ&A
5.10.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Označování enzymů jako složek potravinGaranceQ&A
28.9.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Poctivá kaše?Q&A
23.9.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pružnost ustanovení v rámci hygienického balíčku: Maso a masné výrobky IQ&A
17.8.2021, Zdroj: Evropská komise
Normy pro autenticitu a falšování potravinQ&A
4.8.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Pružnost ustanovení v rámci hygienického balíčku: Tradiční výrobní postupyQ&A
29.7.2021, Zdroj: Evropská komise
Pro lepší porozumění některých ustanovení týkajících se pružnosti stanovené v hygienických předpisech EU vydala Komise pro provozovatele potravinářských podniků sérii dotazů a odpovědí. To má vést k lepšímu využívání těchto ustanovení členskými…
Pružnost ustanovení v rámci hygienického balíčku: Potraviny s tradičními vlastnostmiQ&A
22.7.2021, Zdroj: Evropská komise
Pro lepší porozumění některých ustanovení týkajících se pružnosti stanovené v hygienických předpisech EU vydala Komise pro provozovatele potravinářských podniků sérii dotazů a odpovědí. To má vést k lepšímu využívání těchto ustanovení členskými…
Odpad z provozovny veřejného stravováníGaranceQ&A
20.7.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj:Může se 100% mošt označit, že je bez přidaného cukru?Q&A
15.7.2021, Verlag Dashöfer
, Zdroj: