dnes je 9.12.2022

Označování země původu nebalených potravin (zejména ovoce, zeleniny a masa) při online prodejiQ&A

8.12.2022, Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce

Provozovatelé potravinářských podniků (dále jen „PPP“) provozující e-shopy s potravinami dlouhodobě řeší, že zvláště v případě nebaleného ovoce, zeleniny a masa nedokáží z logistických důvodů vždy garantovat, že spotřebiteli bude dodáno zboží z…

Požadavky na známku Česká cechovní normaGaranceQ&A

6.12.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Používání Nutri-score u různých komodit a výrobkových řadQ&A

30.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění dusíku u piva s lavinovým efektemQ&A

18.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování čokoládových dražéGaranceQ&A

3.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Lokalizace textů na spotřebitelském baleníGaranceQ&A

27.10.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování skořápkových plodůGaranceQ&A

18.10.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Je čokoláda, která může obsahovat stopy mléka, vhodná pro vegany?GaranceQ&A

4.10.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zvýraznění sojového lecitinu jako alergenuQ&A

29.9.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uchovávání kombinace teplého a studeného pokrmuGaranceQ&A

22.9.2022, Ing. Marie Jechová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění výživových údajů u potravin pro zvláštní výživuGaranceQ&A

6.9.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nutričně kompletní náhrady stravy ve formě práškuGaranceQ&A

23.8.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vyrobeno pouze ze 100% přírodních surovin?Q&A

11.8.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kombinace českého a slovenského jazyka v deklaraci složeníQ&A

1.8.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení výrobku vhodného pro diabetikyQ&A

21.7.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Srovnání obsahu cukru u ovocného výrobku a džemuQ&A

14.7.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ohlašovací povinnost pro e-shopGaranceQ&A

5.7.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Velikost písma na nízké plechovceQ&A

30.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování sladidelGaranceQ&A

28.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Je možné kokosový cukr s vodou označit jako karamel?Q&A

23.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Sledovatelnost šarží výrobkuQ&A

16.6.2022, UniConsulting, Zdroj: Verlag Dashöfer

Co definuje belgickou čokoládu?GaranceQ&A

14.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vyhláškou č. 76/2003 Sb. jsou stanoveny pouze fyzikální a chemické požadavky na jakost pro základní druhy čokolád, tj. hořkou, mléčnou a bílou čokoládu a pro tři speciální druhy…

Přípustná odchylka obsahu bílkovin v doplňku stravyQ&A

9.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení ovocné limonádyGaranceQ&A

31.5.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění výživových hodnot u doplňků stravyGaranceQ&A

10.5.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Voskování a očerňování potravinQ&A

21.4.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění hmotnosti skupinového baleníGaranceQ&A

5.4.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ozdoby cukrářských výrobků a jejich uvádění ve složeníGaranceQ&A

22.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu o čokoládových figurekQ&A

17.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Tiramisu krém a upozornění na obsah kofeinuGaranceQ&A

8.3.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení alkoholického nápoje s výluhem z pomerančové kůryGaranceQ&A

22.2.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení výrobku s podílem ovocných šťáv a protlakůGaranceQ&A

15.2.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení „s přírodními barvivy“Q&A

7.2.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výživové tvrzení „přirozený zdroj energie“Q&A

3.2.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Navazující dotaz k dotazu Označení přírodní margarínQ&A

27.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení přírodní margarínGaranceQ&A

21.12.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování a prodej balených nápojů a HACCPGaranceQ&A

14.12.2021, MUDr. Pavla Svrčinová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nahrávám...
Nahrávám...