dnes je 29.11.2023

Input:

Budoucnost veganských potravin a napodobenin živočišných produktů

13.11.2023, , Zdroj: PotravinyInfo (www.potravinyinfo.cz), Délka videa: 00:13:27

Motivem k alternativní bezmasé stravě bývá zpestření a odlehčení jídelníčku, ale často také obava o životní prostředí a snižování uhlíkové stopy. Potvrzují to také zvýšené prodeje tofu a dalších rostlinných bílkovin v různých variantách. Nejrychleji rostoucí zájem je o alternativy veganských nebo vegetariánských burgerů. Nabádáme výrobce a dodavatele, aby alternativy vyvíjeli a posílali do různých spotřebitelských testů, protože i tady platí, že chuť je stěžejní.

Kapitoly videa

Lektor

Ing. Anna Malenová

Ing. Anna Malenová

Absolventka ČZU MSc., Marketing and management in agriculture. V roce 2007 dokončila Absolvent Management trainee Albert – program pro absolventy vysokých škol, který umožňuje v krátké době poznat retail z různých úhlů. Nyní pracuje v Albertu v oddělení kvality a má na starosti kvalitu sortimentu masa a masných výrobků, suchých výrobků, ovoce a zeleniny, výrobků vlastních značek, alkoholu, vína a také senzorické a laboratorní testování vlastních výrobků.

Nejnavštěvovanější semináře
          Nahrávám...
          Nahrávám...