dnes je 11.5.2025

Input:

Označování potravin a nejčastější nedostatky z pohledu Státní zemědělské a potravinářské inspekce

16.2.2023, , Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:47:58

Jaké jsou základní požadavky kladené na označování balených a nebalených potravin? Co a jak musí být na baleném výrobku a u nebalených potravin uvedeno? Jaké jsou nejčastěji zjišťované nedostatky v označování potravin?

Kapitoly videa

Lektor

Ing. Simona Mrkvicová

Ing. Simona Mrkvicová

Je absolventkou Mendelovy univerzity v Brně oboru Jakost a zdravotní nezávadnost potravin. Působí na Ústředním inspektorátu Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Brně jako metodik pověřený metodickým řízením kontrolní činnosti v oblasti obecného označování potravin, značek kvality Klasa a Regionální potravina.

Nejnavštěvovanější semináře
Nahrávám...
Nahrávám...