dnes je 19.5.2024

Input:

Provádění spotřebitelských testů z pohledu senzorické laboratoře

25.8.2022, , Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:25:06

Jak probíhá hodnocení potravin ve spotřebitelských testech? Lze srovnávat testy prováděné spotřebiteli s testy prováděnými panelem školených posuzovatelů? Jaké aspekty je nutné brát v úvahu při přípravě spotřebitelského testu potravinářských výrobků?

Kapitoly videa

Lektor

doc. Dr. Ing. Zdeňka Panovská

doc. Dr. Ing. Zdeňka Panovská

Absolvovala Fakultu chemické technologie, obor organická chemie, na Vysoké škole chemicko-technologické. Pak pracovala ve Výzkumném ústavu potravinářském Praha jako výzkumný pracovník, později nastoupila na VŠCHT na Fakultu potravinářské a biochemické technologie na Ústav chemie a analýzy potravin, kde následně obhájila doktorskou práci v oboru analýzy potravin. Od roku 2012 působí jako docent na Vysoké škole chemické technologické v Praze, kde vede Senzorickou laboratoř a vyučuje předmět Senzorická analýza. Podílí se na pořádání školení ze senzorické analýzy pro pracovníky z potravinářského průmyslu.

Nahrávám...
Nahrávám...