dnes je 22.6.2025

Uvádění dusíku u piva s lavinovým efektemQ&A

18.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Komoditní vyhláška pro nápoje, kvasný ocet a droždíGarance

12.3.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Chráněná označení původu, chráněná zeměpisná označení a zaručené tradiční specialityGarance

11.5.2021, Ing. Bedřich Škopek, CSc., Ing. Irena Suková, Mgr. Karolína Mikanová, Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinné uvádění seznamu složek a výživových údajů na etiketách alkoholických nápojůGarance

27.6.2017, Evropská komise, Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin, Zdroj: Verlag Dashöfer

Výroba nápojůArchiv

30.1.2012, Ing. Miroslava Kopecká, Zdroj: Verlag Dashöfer

povinnosti obchodníka označovat zboží (balené potraviny) na regáleQ&AGarance

22.8.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Použití taninů (tříslovin) v potravináchGarance

6.9.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Skupiny mikroorganismů a jejich vlastnostiGarance

1.4.2007, Doc. Ing. Michal Voldřich, CSc. a kolektiv autorů, Zdroj: Verlag Dashöfer

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
Zdroj:

Nedostupné pro váš modul.

Akce
Nejnavštěvovanější semináře
    Nahrávám...
    Nahrávám...