dnes je 1.5.2025

Stopové množství alergenuQ&AGarance

25.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování směsi kávy a čekankyQ&AGarance

6.12.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výživové údaje na přední straně obaluGarance

3.12.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Zeleninový extrudovaný výrobekQ&AGarance

18.4.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Patří máslo mezi alergeny?Q&AGarance

25.10.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u sušeného ovoceQ&AGarance

19.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Grafika u obalůGarance

18.3.2025, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Zákon o potravinách 2022ZáznamGarance

12.5.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:23:24

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Informační systém o označování potravin (FLIS)ZáznamGarance

10.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:57:57

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Zvýraznění sorbanu draselného v označení potravinyQ&AGarance

12.12.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Poctivá kaše?Q&A

23.9.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění původu u vanilky akořeníGarance

17.12.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Kdy lze limonádu nazvat domácí?Q&A

6.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění dusíku u piva s lavinovým efektemQ&A

18.11.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Může se 100% mošt označit, že je bez přidaného cukru?Q&A

15.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování alkalizačního činidla v kakauQ&A

27.6.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot u olejninQ&AGarance

3.3.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kreatin ethyl ester a kreatin nitrátGarance

15.10.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Kyselost u škrobů a škrobových sirupůQ&A

15.4.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění tvrzení na obaluQ&AGarance

17.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Obsah medu ve výrobku a jeho procentové vyjádřeníQ&AGarance

30.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Čokoláda slazená maltitolemQ&AGarance

6.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Povinnost označit nejedlé střívko u mléčného výrobkuQ&AGarance

5.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označovat kurkumin jako koření nebo jako přídatnou látku?Q&AGarance

6.4.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Lecitin nebo lecitiny?Q&AGarance

20.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Čokoládová zmrzlina označováníGarance

4.3.2025, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Kdy je možné pekařský výrobek označit jako špaldovýQ&AGarance

25.5.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Smoothie s příchutí bílkoviny?Q&A

8.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování invertázy na obaleQ&AGarance

11.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výhody a nevýhody uvádění výživových schémat na obalech potravinZáznamGarance

18.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:56:35

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Označování podsložek surovinyQ&AGarance

18.5.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot na porciQ&AGarance

14.3.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah solaninu v potravináchQ&AGarance

23.5.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-ScoreZáznamGarance

27.1.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:50:07

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Nutriční hodnocení potravin pomocí Nutri-ScoreZáznamGarance

9.6.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 01:05:42

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Pšeničné medové pufyQ&AGarance

26.10.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Ohlašovací povinnost pro e-shopQ&AGarance

5.7.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej potravin neuvedených na trh zaměstancůmQ&AGarance

5.8.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Systém HACCP pro výrobu přídatných látekQ&AGarance

19.2.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Bez cukruGarance

7.1.2025, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Léčebná tvrzení na obalech bylinkových čajůQ&A

14.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování cukrářské náplněQ&AGarance

2.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění textů na obalu - ruční práceGarance

20.2.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Označování bonbónů s obsahem alkoholického nápojeQ&AGarance

27.4.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Je syrovátkový protein součástí mléčné složky?Q&AGarance

19.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Budování potravinářského provozu na zelené louceQ&AGarance

14.4.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Sójový lecithin jako alergenQ&AGarance

9.3.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Název zmrzlinyGarance

19.11.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Nejnavštěvovanější semináře
Nahrávám...
Nahrávám...