dnes je 1.7.2025

Uvádění původu u vanilky akořeníGarance

17.12.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Kdy lze limonádu nazvat domácí?Q&A

6.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Může se 100% mošt označit, že je bez přidaného cukru?Q&A

15.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kreatin ethyl ester a kreatin nitrátGarance

15.10.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Uvádění tvrzení na obaluQ&AGarance

17.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Obsah medu ve výrobku a jeho procentové vyjádřeníQ&AGarance

30.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výhody a nevýhody uvádění výživových schémat na obalech potravinZáznamGarance

18.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:56:35

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Léčebná tvrzení na obalech bylinkových čajůQ&A

14.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah solaninu v potravináchQ&AGarance

23.5.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot na porciQ&AGarance

14.3.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Bez cukruGarance

7.1.2025, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Označování invertázy na obaleQ&AGarance

11.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění textů na obalu - ruční práceGarance

20.2.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Vanilková pomazánka nebo pomazánka s vanilkovou příchutí?Q&AGarance

20.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování cukrářské náplněQ&AGarance

2.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Stopové množství alergenuQ&AGarance

25.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Upozornění na plánovanou kontrolu SZPIQ&AGarance

22.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění přídatných látek ve složení pečivaQ&AGarance

8.4.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Adresa podniku jako údaj o zemi původuQ&A

7.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování směsi kávy a čekankyQ&AGarance

6.12.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování instantního kakaového nápojeQ&AGarance

17.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Přípustná odchylka obsahu bílkovin v doplňku stravyQ&A

9.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Cukr s protihrudkující látkouGarance

14.1.2025, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Pomazánka s polyalkoholyGarance

16.7.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Obsah vzduchu v balení výrobkuQ&AGarance

15.5.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění skladovacích podmínek na obaluQ&AGarance

5.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Existuje limit SHU pro mletou papriku?Q&AGarance

18.4.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výživové údaje na přední straně obaluGarance

3.12.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Vyobrazení studií na obaleGarance

14.5.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Uvádění země původu u surovin vyráběných v různých zemíchQ&AGarance

23.8.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vyjadřování výživových údajů u hotového výrobkuQ&AGarance

4.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění formy vitaminů na obalech potravinQ&AGarance

12.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Časté mýty a omyly v označování potravinářských produktůZáznamGarance

23.6.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:50:18

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Velikost písma na nízké plechovceQ&A

30.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování lihovin obsahujících ovocné aromaQ&AGarance

21.1.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Patří máslo mezi alergeny?Q&AGarance

25.10.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zeleninový extrudovaný výrobekQ&AGarance

18.4.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky na značku Regionální potravinaQ&A

18.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u sušeného ovoceQ&AGarance

19.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o potravinách 2022ZáznamGarance

12.5.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:23:24

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Označení nemléčné kašeGarance

9.7.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

NutriScore Nový algoritmus pro výpočetZáznamGarance

29.10.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo, Délka videa: 00:50:10

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Grafika u obalůGarance

18.3.2025, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Poctivá kaše?Q&A

23.9.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Minimální množství složky uvedené v názvu výrobkuQ&AGarance

29.11.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Zdroj:

Nedostupné pro váš modul.

Akce
Nejnavštěvovanější semináře
    Nahrávám...
    Nahrávám...