dnes je 9.5.2025

Léčebná tvrzení na obalech bylinkových čajůQ&A

14.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Patří máslo mezi alergeny?Q&AGarance

25.10.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o potravinách 2022ZáznamGarance

12.5.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:23:24

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Poctivá kaše?Q&A

23.9.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kyselost u škrobů a škrobových sirupůQ&A

15.4.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování instantního kakaového nápojeQ&AGarance

17.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy je možné pekařský výrobek označit jako špaldovýQ&AGarance

25.5.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Smoothie s příchutí bílkoviny?Q&A

8.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Pomazánka s polyalkoholyGarance

16.7.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Obsah vzduchu v balení výrobkuQ&AGarance

15.5.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování podsložek surovinyQ&AGarance

18.5.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Systém HACCP pro výrobu přídatných látekQ&AGarance

19.2.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Požadavky na značku Regionální potravinaQ&A

18.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Sójový lecithin jako alergenQ&AGarance

9.3.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Název zmrzlinyGarance

19.11.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Co znamená označení původu "EU a mimo EU"?Q&A

17.12.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výživové tvrzení „přirozený zdroj energie“Q&A

3.2.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Stopové množství alergenuQ&AGarance

25.11.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování invertázy na obaleQ&AGarance

11.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Skladování vařených loupaných vajecQ&AGarance

28.11.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Doplněk stravy čokoládový nebo s čokoládovou příchutí?Q&A

28.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Přidávání tuzemáku do cukrovinekQ&AGarance

8.8.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení primární složky a původu u belgické čokoládyQ&A

1.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Cukrovinky se sníženým obsahem cukruQ&A

4.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování směsi kávy a čekankyQ&AGarance

6.12.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Cukrovinky s alkoholem a omezení pro dětiQ&AGarance

21.11.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Inositol hexafosfátGarance

2.4.2025, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Šarže místo data minimální trvanlivostiQ&AGarance

25.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Určení země původu jablek analytickyQ&AGarance

4.7.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Kombinace českého a slovenského jazyka v deklaraci složeníQ&A

1.8.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Varianty názvu přídatné látky při označování potravinQ&AGarance

10.6.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění syntetických barviv na obalu potravinyQ&A

14.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Palmový vs. palmojádrový tukQ&A

22.10.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výživové údaje na přední straně obaluGarance

3.12.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Uvádění původu u vanilky akořeníGarance

17.12.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Kdy lze limonádu nazvat domácí?Q&A

6.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování cukrářské náplněQ&AGarance

2.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Brusinky a označování produktůQ&AGarance

16.11.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění alergenů při prodeji na dálkuQ&AGarance

8.6.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení čokoládová náplňQ&AGarance

17.3.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zeleninový extrudovaný výrobekQ&AGarance

18.4.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování vzorků surovin pro prezentační účelyQ&AGarance

9.8.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění země původu u sušeného ovoceQ&AGarance

19.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Může se 100% mošt označit, že je bez přidaného cukru?Q&A

15.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Nejnavštěvovanější semináře
Nahrávám...
Nahrávám...