dnes je 26.4.2024

Patří máslo mezi alergeny?GaranceQ&A

25.10.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zákon o potravinách 2022ZáznamGarance

12.5.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 04:23:24

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Poctivá kaše?Q&A

23.9.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kyselost u škrobů a škrobových sirupůQ&A

15.4.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy je možné pekařský výrobek označit jako špaldovýGaranceQ&A

25.5.2017, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Smoothie s příchutí bílkoviny?Q&A

8.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování podsložek surovinyGaranceQ&A

18.5.2016, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Systém HACCP pro výrobu přídatných látekGaranceQ&A

19.2.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Sójový lecithin jako alergenGaranceQ&A

9.3.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Co znamená označení původu "EU a mimo EU"?Q&A

17.12.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výživové tvrzení „přirozený zdroj energie“Q&A

3.2.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Přidávání tuzemáku do cukrovinekGaranceQ&A

8.8.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení primární složky a původu u belgické čokoládyQ&A

1.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Cukrovinky se sníženým obsahem cukruQ&A

4.3.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Cukrovinky s alkoholem a omezení pro dětiGaranceQ&A

21.11.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Varianty názvu přídatné látky při označování potravinGaranceQ&A

10.6.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Palmový vs. palmojádrový tukQ&A

22.10.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění syntetických barviv na obalu potravinyQ&A

14.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy lze limonádu nazvat domácí?Q&A

6.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Může se 100% mošt označit, že je bez přidaného cukru?Q&A

15.7.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Vanilkový extrakt vs. vanilkové aromaQ&A

21.1.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování vzorků surovin pro prezentační účelyGaranceQ&A

9.8.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění tvrzení na obaluGaranceQ&A

17.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Obsah medu ve výrobku a jeho procentové vyjádřeníGaranceQ&A

30.5.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Výhody a nevýhody uvádění výživových schémat na obalech potravinZáznamGarance

18.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:56:35

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Deklarace pomocné látky pro cukrovinkyGaranceQ&A

12.7.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení "tradiční receptura"Q&A

27.5.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označení jogurt v názvu příkrmu pro dětiGaranceQ&A

13.2.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění nutričních hodnot na porciGaranceQ&A

14.3.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Obsah solaninu v potravináchGaranceQ&A

23.5.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prodej pokrmů vyrobených technologií sous-videQ&A

4.2.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování ovocných dezertůGaranceQ&A

21.2.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování enzymů jako složek potravinGaranceQ&A

28.9.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Uvádění textů na obalu - ruční práceGarance

20.2.2024, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: PotravinyInfo

Vanilková pomazánka nebo pomazánka s vanilkovou příchutí?GaranceQ&A

20.6.2019, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Medové aroma v pufovaných výrobcíchGaranceQ&A

28.3.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Adresa podniku jako údaj o zemi původuQ&A

7.10.2021, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Přípustná odchylka obsahu bílkovin v doplňku stravyQ&A

9.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Kdy lze aroma označit jako přírodníGaranceQ&A

1.12.2014, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Legislativní požadavky na čokoládu na vařeníGaranceQ&A

4.5.2023, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování invertázy na obaleGaranceQ&A

11.10.2018, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Časté mýty a omyly v označování potravinářských produktůZáznamGarance

23.6.2020, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer, Délka videa: 00:50:18

Přístupné pro: PotravinyInfo.cz Plus

Uvádění formy vitaminů na obalech potravinGaranceQ&A

12.10.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Označování lihovin obsahujících ovocné aromaGaranceQ&A

21.1.2015, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Velikost písma na nízké plechovceQ&A

30.6.2022, Doc. Ing. Kamila Míková, CSc., Zdroj: Verlag Dashöfer

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Zdroj:

Nedostupné pro váš modul.

Akce
Nahrávám...
Nahrávám...